Du er her: Behandlinger > Priser og åbningstider

 

Åbningstider

Mandag kl.9.00 – 15.00
Tirsdag kl. 9.00 – 15.00
Torsdag kl. 9.00 – 17.00

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en aftale på sms 51 70 22 80. 
Har du ikke mulighed for behandling indenfor åbningstiden, så finder vi et tidspunkt der passer dig. 

Generelt om Healing

Når jeg healer er det som kanal for engle og ærkeengle. De kommer som energiformer med både lys og ubetinget kærlighed. I en healing arbejder energierne på lyskroppen/auraen på forskellige frekvenser af vibration. Det sker altid ud fra det, der på et givet tidspunkt og situation er til dit højeste bedste. Rent praktisk sker det i et trygt rum med lys og lethed. Healing indledes med en samtale før og afsluttes efterfølgende.
Healing v. fysisk fremmøde i klinikken: Pris 500 kr. 1 time og 15 minutter

Fjernhealing

Alt i og omkring os består af energi - derfor kan healing også gives og modtages uden det fysisk møde mellem healer og klient. I min praksis tilbyder jeg session af fjernhealing på 35 minutter med telefonisk opfølgning med en samlet varighed af i alt ca. 45 minutter: Pris 400 kr. Beløbet indbetales forlods via Mobil Pay på 51 70 22 80.

Kanaliseret livsguidens 

JHar du oplevelse af, at have mistet retning i dit liv eller har du for en tid mistet fodfæstet -  tilbyder jeg tider til en kanaliseret livsguidens.  Det kan være en stor hjælp og af stor betydning i situationen, at modtage kanaliserede beskeder g sparring. Så du på ny oplever fast grund under fødderne og på ny fundet retning.

Varighed 45 minutter pris 400 kr. 

Healing af børn

Jeg tilbyder healing af børn op til 11 år. En session sker altid ifølge med en for barnet nær og tæt relation, som jo oftest vil være en forælder. Jeg afsætter altid god tid så der er tid og ro til at få etableret en positiv kontakt.  Mit fokus vil primært være henvendt på barnet, men ofte foregår healingen på det fælles højeste bedste for dig og barnet. Varighed  max 60 minutter pris 500 kr.

Forløb over flere gange generelt

Er der brug for at arbejde i dybden med et tema eller en specifik periode af dit liv, tilbyder jeg forløb over tre til syv gange.  

Healing med fokus på dit indre barn gives oftest over forløb af tre gange. Forløbene aftales fra gang til gang. 

Karmisk healing gives af forløb over syv gange, med en periode på 4 til seks uger imellem pr. gang.
Pris 450 kr. af en varighed på minimum en time pr. gang.  

Start på side